close

Inloggning i Bubblan

Din personliga inloggning till Bubblan skapas av systemet då din föranmälan till Fonden har blivit granskad och godkänd av en projektledare. Du kommer då att få ett mail till den e-postadress som du angivit i föranmälan med en länk till Bubblan. Första gången som du loggar in i systemet kommer du att få välja ett lösenord.

Därefter kan du alltid komma åt Bubblan via adressen https://bubblan.vattenkraftensmiljofond.se

Logga in med användarnamn och lösenord

Ditt inloggningsnamn till systemet består av ditt för- och efternamn samt 4 slumpmässiga siffror. Inloggningsnamnet mailas ut till dig efter att du har loggat in i systemet för första gången.

När du loggar in med användarnamn och lösenord så skickar systemet automatiskt ett mail till dig med en sexsiffrig kod. Denna måste du ange i Bubblan för att kunna logga in. Detta fungerar som en extra säkerhet för att ingen obehörig ska kunna utge sig för att vara du. Engångskoden upphör att gälla efter tio minuter, och då får du göra ett nytt inloggningsförsök för att få en ny kod.

Om du inte har fått någon inloggningskod till din registrerade mailadress, kontrollera så att det inte har hamnar i skräpposten i din mailinkorg.

Mobilt BankID

Det finns också möjlighet att logga in i Bubblan med hjälp av mobilt bank-ID. För att detta ska fungera krävs det att du har angett ditt personnummer vid föranmälan, och att du har Mobilt BankID installerat på din mobiltelefon. Mer information om hur du skaffar ett mobilt BankID hittar du här.

När du loggar in med Mobilt BankID behöver du ha en mobiltelefon med BankID-appen installerad. Öppna appen och välj ”Scanna QR-kod” för att läsa av QR-koden och identifiera dig.

Glömt lösenord?

Om du inte kan logga in med mobilt Bank-ID och har glömt ditt lösenord och/eller användarnamn kan du trycka på länken “Glömt lösenordet?”. Då får du ange den e-postadress som du registrerat vid föranmälan. Om e-postadressen finns registrerad i vårt system kommer du att få ett mail med en länk för temporär inloggning.

Alla dina projekt på samma inlogg

Om du är registrerad som kontaktperson för mer än en anläggning kommer du att komma åt samtliga projekt via en och samma inloggning. Detta gäller oavsett om du är registrerad som huvudkontakt eller extrakontakt på projekten.

Fick du svar på din fråga?