close

Första gången du ska logga in i Bubblan

1. Din personliga inloggning till Bubblan skapas av systemet då din anmälan till Fonden har blivit granskad och godkänd av en projektledare. Du kommer då att få ett mail till den e-postadress som du angivit i föranmälan med en länk till Bubblan. När du klickar på länken kommer du först till en sida där du ombes att ange en sexsiffrig kod:

2. Denna koden skickas till dig via mail (till samma mailadress som du registrerat i föranmälan). Mailet ser ut ungefär såhär, beroende på vilket mailprogram du använde:

3. När du angett koden kommer du att få välja ett lösenord till din Bubblan-användare. Lösenordet måste vara minst 8 tecken långt. Tänk på att inte använda samma lösenord som du har på andra sidor eftersom det ökar risken för att någon obehörig kan få access till ditt användarkonto.

När du gått igenom proceduren ovan för första gången är din användare komplett och du kan börja jobba i Bubblan. Då kommer alltid åt Bubblan via https://bubblan.vattenkraftensmiljofond.se.  Ditt inloggningsnamn till systemet består av ditt för- och efternamn samt 4 slumpmässiga siffror. Inloggningsnamnet mailas ut till dig efter att du har loggat in i systemet för första gången.

Det finns också möjlighet att logga in i Bubblan med hjälp av mobilt bank-ID. För att detta ska fungera krävs det att du har angett ditt personnummer vid föranmälan, och att du har Mobilt BankID installerat på din mobiltelefon. Mer information om hur du skaffar ett mobilt BankID hittar du här.

Om du är registrerad som kontaktperson för mer än en anläggning kommer du att komma åt samtliga projekt via en och samma inloggning.

Fick du svar på din fråga?