close

Karriär och exjobb

Vattenkraftens Miljöfond hjälper vattenkraftsägare att finansiera miljöåtgärder i sina vattenkraftverk, med målet att skapa hållbara miljöer i svenska vattendrag.

Sveriges regering har beslutat om en nationell plan för omprövning av vattenkraftens miljötillstånd. Därför har de största vattenkraftsbolagen i Sverige anförtrott oss 10 miljarder kronor, för att ta svensk vattenkraft och biologisk mångfald in i framtiden. Vårt uppdrag består i att stötta och finansiera vattenkraftsbranschen i dess anpassning till moderna miljövillkor, från att ansökan ska in till domstol tills att de utdömda åtgärderna är genomförda och slutbesiktigade. Tillsammans gör vi något bra ännu bättre.

Vill du vara med och ta svensk vattenkraft in i framtiden? Håll utkik här och på LinkedIn efter lediga tjänster!

Lediga tjänster

Även om det inte skulle finnas någon ledig tjänst utlyst är du varmt välkommen att höra av dig ifall du är intresserad av att jobba på Fonden! Skicka gärna en spontanansöknan via mail till jobb@vattenkraftensmiljofond.se där du berättar lite om dig själv och varför du är intresserad av att jobba på Fonden samt bifoga ditt CV, så hörs vi!

Exjobb/uppsats

Är du student och ska skriva exjobb/uppsats? Är du intresserad av vattenkraft, miljö och energiproduktion? Kontakta oss genom att maila till info@vattenkraftensmiljofond.se, berätta lite om dig själv och vad du har för visioner för din uppsats, så återkommer vi till dig inom kort.