close

Projektledare sökes!

14 augusti, 2023

Vattenkraftens Miljöfond hjälper vattenkraftsägare att finansiera miljöåtgärder i sina vattenkraftverk, med målet att skapa hållbara miljöer i svenska vattendrag. Vill du, med ditt miljöengagemang och din långa projektledarerfarenhet bidra till resan?

Nu behöver vi komplettera vårt team av projektledare. Vi letar efter någon med erfarenhet av vattenförvaltning, tillståndsprövning, eller byggnation och entreprenad i vattenmiljö. Vi ser gärna sökanden med kompetens inom vattenkraft. Vi tror att du har en relevant akademisk examen inom miljö, naturvetenskap, juridik, som civilingenjör eller motsvarande samt har förmåga att skapa förtroende och bygga relationer med vattenkraftsägare och samarbetspartners.

Som projektledare på Fonden kommer du att ha ett varierande och lärorikt arbete som spänner över flera kunskapsområden – exempelvis teknik, entreprenad, vattenförvaltning, juridik, ekonomi och projektledning. Din arbetsvecka kommer att innehålla kostymklädda möten, fältbesök i gummistövlar och samarbete inom teamet i interna utvecklingsprojekt.

Uppdatering 25/9: nu har vi stängt ansökan till denna tjänst. Håll gärna utkik här på vår hemsida efter kommande vakanser!